Як знайти надійного постачальника

Пошук надійного постачальника - один із найважливіших аспектів ведення товарного бізнесу. Де і як його знайти? Такі питання можуть серйозно спантеличити як підприємця, який тільки починає товарний бізнес, так і досвідченого бізнесмена з розвиненою торговельною мережею. Сьогодні обговоримо цю проблему в блозі компанії "ФабріКванта".
Бізнес - це динамічна система, яка постійно перебуває в русі. Постачальник, який задовольняє ваші запити на початкових етапах ведення бізнесу, може виявитися абсолютно невідповідним для підприємства, яке вже міцно стоїть на ногах.

Питання пошуку постачальника виникає за різних обставин:
  • відкриття або розширення бізнесу;
  • бажання урізноманітнити асортимент;
  • збільшення масштабів продажів;
  • пошук кращої якості або вигіднішої ціни.
Робота з місцевими компаніями
Місцеві постачальники - це одне з найдоступніших джерел оптових поставок товарів. Знайти їх нескладно, достатньо відвідати міську оптову базу, переглянути рекламні оголошення або просто скористатися пошуком в інтернеті.

Перевага роботи з такими постачальниками - це особисті контакти, завдяки яким легко домовитися про постачання, оцінити якість пропонованого товару або поторгуватися. Крім того, у місцевих постачальників уже налагоджена доставка; можна закуповувати невелику кількість товару, що зручно для підприємців, які тільки стартують у товарному бізнесі. До недоліків слід віднести обмежений асортимент і високі ціни.

Ще одним способом домовитися з постачальниками є галузеві виставки. Знайдіть заходи, на яких будуть представлені необхідні вам товари, відвідайте їх і поспілкуйтеся з постачальниками. В одному місці ви зможете поговорити з представниками багатьох компаній, вивчити зразки продукції, обзавестися контактами або навіть провести переговори.
Залишається питання: як вийти на оптові ринки Китаю. Існує кілька варіантів. Перший із них - поїхати в Китай. Такий спосіб дасть змогу особисто оцінити якість і асортимент товару, завести корисні знайомства і замовити товари безпосередньо у виробників. Однак поїздка до Китаю потребує суттєвих фінансових витрат, зокрема, на переїзд, проживання, послуги перекладача тощо.
Другий варіант налагодити поставки з Китаю - скористатися сайтами AliBaba або 1688. На цих онлайн торговельних майданчиках зібрані тисячі китайських постачальників. Вони пропонують дешеві товари із сотень категорій. Можливості вибору не обмежені. Ви можете поспілкуватися з постачальником, домовитися про купівлю бажаної продукції, додаткові знижки і навіть про виробництво продукції під замовлення. Серед мінусів роботи через китайські торгові майданчики - мовний бар'єр, платні послуги менеджерів, відсутність захисту від шахраїв. До того ж, питання складу, митного оформлення та доставки повністю лягають на ваші плечі.

Ще один варіант налагодити поставки товарів з Китаю - співпраця з компанією "ФабріКванта". Наші фахівці мають досвід роботи не тільки з китайськими виробниками, а й компаніями з Європи. Компанія працює з надійними постачальниками, які надають якісні товари. Контакти ви знайдете за посиланням: https://fabriquanta.com.ua/ua/contact
Товари з Китаю
Найдешевший і найрізноманітніший оптовий ринок світі - це, звісно ж, Китай. Цей азіатський індустріальний гігант постачає товари по всьому світу. Велика кількість оптових підприємців і великих торгових мереж працюють виключно з Китаєм, укладаючи договори безпосередньо з виробниками. У Китаї можна знайти абсолютно все: від просунутих трендових бестселерів до стабільно популярних товарів народного споживання. При цьому коштувати вони будуть дуже дешево.
Зв'язатися з нами
Пошта
Адреса
Україна, 61046 Харківська область, м. Харків, Немишлянський район, проспект Олександрівський, буд. 2-А